login

Improrlando

Tickets voor 2 december? Klik hier!

Het moet ergens in de zomer 2005 geweest zijn, in de aromatische rookpluim van een stel goed doormaasde spieringen op een broeierige barbecue, dat lente een nieuwe naam kreeg: improrlando. Met lente bedoelen we bij improrlando meer dan enkel wat kleurige petunia's in een volks voortuintje. Bij improrlando hebben we het over ontluikende emoties, florerende verhaallijnen en natuurlijk een gans boeket aan onverwachte wendingen, naar de grillen van de natuur.

Improrlando is een hecht improvisatietheatergezelschap dat garant staat voor geïnspireerde improvisatie en vrolijke avondjes vol unieke verhalen. Regelmatig zetten we zelf onze bloemetjes buiten op een podium in Leuven of andere Vlaamse steden, dorpen of bospaadjes, maar op aanvraag spelen we ook op uw bedrijfsfeest, familiereünie of ander event. Kijk gerust eens bij de foto's om een idee te krijgen waar dat allemaal toe kan leiden.

Wil u Improrlando graag aan het werk zien op een brandveilig podium? Kijk dan gauw bij optredens of, voor dat podium bij je thuis, op aanbod als je zelf zo'n podium in je achtertuin hebt.

Optredens in 2013

  21
  februari
  PDS, Leuven
  25
  mei
  De Koelisse, Leuven
  10
  november
  Herenthout
  23
  november
  De Maeseneer, Herent

Optredens in 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008 of nog eerder.