login

Tijd voor een nieuw verhaal?

Denkt u dat ook wel eens? Wel, dat denken wij bij Improrlando ook, elke keer opnieuw. Improrlando speelt impro-comedy, een snelle en verrassende mix van theater en comedy waarbij we keer op keer een nieuw verhaal brengen, ter plaatse verzonnen. Dat levert telkens weer prachtig gestoorde huishoudens, weerzinwekkende werksituaties en tenenkrullende trauma’s op die zowel de politieke correctie-raad uit Hollywood als de choreografie-academie uit Bollywood met hun ogen doen knipperen. En als we onze jazzy pianist uit de ontwenningskliniek meekrijgen, krabt ook de voltallige Voice van Vlaanderen jury zich de luizen van de kop.

Met een professioneel vervalst ISO9001 certificaat in onze achterzak, belooft Improrlando u telkens een kwalitatieve voorstelling. Momenteel bieden we deze beproefde formules:

  • Improrlando presenteert is een voorstelling van 40 tot 60 minuten waarin verzonnen, losstaande scènes door een MC aan elkaar gepraat worden. Ook bekend als barpro en ideaal om het ijs te breken als voorgerecht of toetje in een bredere programmatie.
  • Improrlando pur sang is een avondvullende voorstelling (90 tot 120 minuten, met pauze), waarin we naast de kortere formats ook enkele langere, in elkaar verstrengelde verhalen brengen in een formule die wel eens de harold genoemd wordt.
  • Improrlando speelt! is ook een avondvullende voorstelling (90 tot 120 minuten, met pauze) vol met lange en korte verhalen met inspiratie uit de speelgoedkast. U zegt "cluedo" en wij spelen een thriller, u vraagt "levensweg" en wij schrijven een biografie, … Mochten we hen als sponsor kunnen strikken, dan was onze slogan hier "Fun gegarandeerd!"

Maar ook als u zin hebt in iets nog nieuwers, op maat van uw evenement, dan horen we graag uw voorstel en werken we samen iets concreets uit.

Naast optredens verzorgen we ook workshops improvisatie voor beginners of gevorderden, ervaren toneelspelers of onschuldige kinderen. Onze lesgevers hebben al tien jaar ervaring voor gevarieerde doelgroepen en werken graag samen de meest gepaste formule uit om eens fijn te proeven van improvisatie.

Maar dit ging over ùw nieuw verhaal, natuurlijk. Want had u opnieuw diezelfde goochelaar geboekt voor het volgende personeelsfeest? Of speelt DJ solsleutel weer ten dans in het jeugdhuis volgende maand? Of moet die kerel met zijn lezing over eskimo-sok-motieven de affiche van de gemeentelijke cultuuravond vervolledigen? Dan is er misschien ook bij ù ruimte voor een nieuw verhaal, en wel eentje dat wij ter plekke voor u komen verzinnen.

De tarieven van bovenstaand impro-lekkers vind je op deze pagina. Voor verdere vragen kan je terecht op info@improrlando.be of bij Marc op 0479 64 76 07.