login

Improrlando

Tickets voor 2 december? Klik hier!

Het moet ergens in de zomer 2005 geweest zijn, in de aromatische rookpluim van een stel goed doormaasde spieringen op een broeierige barbecue, dat lente een nieuwe naam kreeg: improrlando. Met lente bedoelen we bij improrlando meer dan enkel wat kleurige petunia's in een volks voortuintje. Bij improrlando hebben we het over ontluikende emoties, florerende verhaallijnen en natuurlijk een gans boeket aan onverwachte wendingen, naar de grillen van de natuur.

Improrlando is een hecht improvisatietheatergezelschap dat garant staat voor geïnspireerde improvisatie en vrolijke avondjes vol unieke verhalen. Regelmatig zetten we zelf onze bloemetjes buiten op een podium in Leuven of andere Vlaamse steden, dorpen of bospaadjes, maar op aanvraag spelen we ook op uw bedrijfsfeest, familiereünie of ander event. Kijk gerust eens bij de foto's om een idee te krijgen waar dat allemaal toe kan leiden.

Wil u Improrlando graag aan het werk zien op een brandveilig podium? Kijk dan gauw bij optredens of, voor dat podium bij je thuis, op aanbod als je zelf zo'n podium in je achtertuin hebt.

Optredens in 2012

  26
  januari
  Brussel
  28
  januari
  Heverlee
  24
  maart
  Westerlo
  26
  maart
  PDS, Leuven
  11
  mei
  Utrecht
  19
  mei
  Hasselt
  11
  november
  Herenthout
  24
  november
  Heverlee

Optredens in 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008 of nog eerder.