login

Improrlando

Tickets voor 2 december? Klik hier!

Het moet ergens in de zomer 2005 geweest zijn, in de aromatische rookpluim van een stel goed doormaasde spieringen op een broeierige barbecue, dat lente een nieuwe naam kreeg: improrlando. Met lente bedoelen we bij improrlando meer dan enkel wat kleurige petunia's in een volks voortuintje. Bij improrlando hebben we het over ontluikende emoties, florerende verhaallijnen en natuurlijk een gans boeket aan onverwachte wendingen, naar de grillen van de natuur.

Improrlando is een hecht improvisatietheatergezelschap dat garant staat voor geïnspireerde improvisatie en vrolijke avondjes vol unieke verhalen. Regelmatig zetten we zelf onze bloemetjes buiten op een podium in Leuven of andere Vlaamse steden, dorpen of bospaadjes, maar op aanvraag spelen we ook op uw bedrijfsfeest, familiereünie of ander event. Kijk gerust eens bij de foto's om een idee te krijgen waar dat allemaal toe kan leiden.

Wil u Improrlando graag aan het werk zien op een brandveilig podium? Kijk dan gauw bij optredens of, voor dat podium bij je thuis, op aanbod als je zelf zo'n podium in je achtertuin hebt.

Optredens in 2008

  19
  april
  Vlekho (Grote Aula)
  10
  mei
  Hasselt
  24
  mei
  Kleuterschool Heilig Hart
  29
  augustus
  Meerhout
  19
  september
  Lichtaart
  25
  september
  Hasselt
  26
  september
  Gits
  27
  september
  Kortenberg
  30
  september
  Wijnegem
  3
  oktober
  Gent
  16
  oktober
  Café De Kadans (Melsele)
  6
  november
  Leuven
  8
  november
  Leuven
  4
  december
  PDS, Leuven

Optredens in 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008 of nog eerder.