login

22/1: Improrlando Pur Sang III

IMPRORLANDO organiseert op 22 januari 2011 om 20u00 een optreden:


Na een hoogtestage op de Kruisberg en een bijkomend masterdiploma in sneeuwbalwerpen is het hoog tijd om al die opgebouwde energie op een publiek los te laten. Op 22 januari spelen we in zaal "De Koelisse", een prachtig theaterzaaltje in het Heverleese Bos, voor de derde keer een Improrlando pur sang. Een bloemlezing van de beste verhalen die u en ik nog nooit eerder hoorden, een verzameld werk dat nog nooit eerder uitwerkt werd en een postuum eerbetoon dat nog op zoek is naar een te overlijden artiest, u gebracht door onze enthousiaste equipe.


Zaterdag 22 januari, om 20u steken we de vlam erin voor een spektakel waar de jaarlijkse kerstboomverbranding in de Zweedse bossen bij verbleekt. Wil je er graag bij zijn op dit vrolijk evenement, reserveer dan vlug je tickets via onderstaand formulier.

Locatie: De Koelisse, Leuven

De Koelisse (bij alma III)
Studentenwijk Arenberg 1
HeverleeView Larger Map

Tickets

De online ticketverkoop is afgesloten, maar er zijn nog wat plaatsen over. Kom dus straks gewoon af en dan vind je vast nog wel een stoeltje

Op de hoogte blijven

Blijf je graag op de hoogte van de optredens van improrlando, laat dan via dit formulier je emailadres achter en we zorgen ervoor dat geen enkel optreden ongemerkt aan je voorbij gaat!

Als je ons team graag inschakelt voor een optreden bij jou thuis in de woonkamer of elders, kijk dan even hier